JENAFIT AKTUEEL

giflogocolorsmall
– Sportieve arrangementen in binnen- en buitenland
– Clinics en trainingen op het gebied van trailrunning en hardlopen
– Voor beginners en gevorderden


TRAILRUN CLINICS/Start-to-Trail

Trailrunning staat voor ‘off-road hardlopen’: door de natuur, over smalle paadjes (trails) en natuurlijke hindernissen zoals heuvels/bergen, rotsen en beekjes. In de natuur, om de rust te ervaren en te genieten van de omgeving.

Wij organiseren op gezette tijden clinics om belangstellende individuen en groepen kennis te laten maken met deze prachtige sport.

Het programma schenkt aandacht aan de algemene basistechniek en het specifieke van kracht, dalen, materiaal, heuvelop en mul zand, om tot slot alle onderdelen in een gezamenlijke trail te beoefenen.

img_4895

img_5583

Interesse? Neem contact met ons op.


Trailrun trainingen
Het nieuwe trainingsprogramma voor de najaartrails. Een specifiek  programma ter voorbereiding op deelname aan een van de gerenommeerde trails. Zoals: Ooievaarstrail, Trail des Hautes Fagnes, Wisent trail, Trail du Barrage, Trailrun Terschelling en niet te vergeten de Schoorlse Duinentrail op 29 oktober.

Individuele voorbereiding op de najaartrails. Aanvang 3 september. Een specifiek programma dat bestaat uit 8 wekelijkse trainingen. Het schema is gebaseerd op 4 trainingen per week, waarvan een gezamenlijk op zondag (09:00 uur) in de Schoorlse Duinen. De kosten voor deelname zijn €60 (excl. BTW)


Interesse? Neem contact met ons op.