JENAFIT AKTUEEL

giflogocolorsmall
– Sportieve arrangementen in binnen- en buitenland
– Clinics en trainingen op het gebied van trailrunning en hardlopen
– Voor beginners en gevorderden


TRAILRUN CLINICS/Start-to-Trail

Op 9 september starten we met een nieuwe serie Trailrun Clinics. Op zes opeenvolgende zaterdagen wordt in de Schoorlse Duinen kennis gemaakt met alle aspecten van het trailrunnen. We doen dit in samenwerking met Runnersworld Alkmaar.

Trailrunning staat voor ‘off-road hardlopen’: door de natuur, over smalle paadjes (trails) en natuurlijke hindernissen zoals heuvels/bergen, rotsen en beekjes. In de natuur, om de rust te ervaren en te genieten van de omgeving.

Het programma schenkt aandacht aan de algemene basistechniek en het specifieke van kracht, dalen, materiaal (door RunnersWorld Alkmaar) heuvelop en mul zand, om tot slot alle onderdelen in een gezamenlijke trail te beoefenen.

De kosten voor deelname aan de zes trainingen bedragen €50 (excl. BTW).

img_4895

Interesse? Neem contact met ons op.


Trailrun trainingen
Het nieuwe trainingsprogramma voor de najaartrails. Een specifiek  programma ter voorbereiding op deelname aan een van de gerenommeerde trails. Zoals: Ooievaarstrail, Trail des Hautes Fagnes, Wisent trail, Trail du Barrage, Trailrun Terschelling en niet te vergeten de Schoorlse Duinentrail op 29 oktober.

Trailrun training A

Individuele voorbereiding op de najaartrails. Aanvang 3 september. Een specifiek programma dat bestaat uit 8 wekelijkse trainingen. Het schema is gebaseerd op 4 trainingen per week, waarvan een gezamenlijk op zondag (09:00 uur) in de Schoorlse Duinen. De kosten voor deelname zijn €60 (excl. BTW)

Trailrun training B

Dit programma is uitgebreider en gebaseerd op 16 wekelijkse bijeenkomsten volgens hetzelfde concept. Aanvang 18 juni a.s. Het accent ligt bij beide trainingen op duurvermogen, gecombineerd met kracht, stabiliteit, flexibiliteit en techniek en variëren van duurlopen (DL1, DL2 en DL3) tot intensieve en extensieve intervaltrainingen. De kosten voor deelname zijn €100 (excl. BTW)


Interesse? Neem contact met ons op.