JENAFIT AKTUEEL

giflogocolorsmall
– Sportieve arrangementen in binnen- en buitenland
– Clinics en trainingen op het gebied van trailrunning en hardlopen
– Voor beginners en gevorderden


START-TO-TRAIL & TRAILRUN CLINICS

Inmiddels is de voorjaarsserie van de clinics afgerond. Twee enthousiaste groepen hebben genoten van hun kennismaking met deze tak van sport.

Het was een zeer leuke en goede cursus met een toptrainer. Albert nogmaals heel erg bedankt voor het delen van je inzichten, je tips, de oefeningen, de begeleiding door het mij onbekende en zeer mooie bos en duingebied bij Schoorl, je enthousiasme en uiteraard de heerlijke thee en gesprekken na afloop. Ook dank aan alle andere deelnemers natuurlijk!  (een van de deelnemers)

Op 9 september starten we met een nieuwe serie Start-to-Trail en Trailrun Clinics. Op zes opeenvolgende zaterdagen wordt in de Schoorlse Duinen kennis gemaakt met alle aspecten van het trailrunnen. We doen dit in samenwerking met Runnersworld Alkmaar.

Trailrunning staat voor ‘off-road hardlopen’: door de natuur, over smalle paadjes (trails) en natuurlijke hindernissen zoals heuvels/bergen, rotsen en beekjes. In de natuur, om de rust te ervaren en te genieten van de omgeving.

Het programma schenkt aandacht aan de algemene basistechniek en het specifieke van kracht, dalen, materiaal (door RunnersWorld Alkmaar) heuvelop en mul zand, om tot slot alle onderdelen in een gezamenlijke trail te beoefenen.

De kosten voor deelname aan de zes trainingen bedragen €50 (excl. BTW).

img_4895

Interesse? Neem contact met ons op.


Trailrun trainingen
Op 3 september starten we ook weer met het nieuwe programma voor de najaartrails. Een specifiek  programma ter voorbereiding op deelname aan een van de gerenommeerde trails. Het bestaat uit 8 trainingen, gebaseerd op 4 trainingen per week, waarvan één gezamenlijk. Het accent ligt op: techniek, kracht en uithoudingsvermogen.
Trails kunnen  zijn; Ooievaarstrail, Trail des Hautes Fagnes, Wisent trail, Trail du Barrage, Trailrun Terschelling en niet te vergeten de Schoorlse Duinentrail op 29 oktober.

De kosten voor deelname zijn €60 (excl. BTW)


Wanneer u interesse heeft en/of meer informatie wilt, laat het ons hier dan weten of stuur een e-mail naar info@jenafit.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.